Arvonnan säännöt – Pyhäjärvi-Teatteriyhdistys ry 

Järjestämme Instagram- ja Facebook-tileillämme satunnaisesti arvontoja, joissa noudatamme sosiaalisen median arvontasääntöjä. 

 

 1. Järjestäjä

Pyhäjärvi-Teatteriyhdistys ry 1015276-1 (jäljempänä ”järjestäjä”) toimii ensisijaisena järjestäjänä ja muut mahdolliset yhteistyötahot mainitaan aina selkeästi erikseen. 

Yhteystiedot: Koulutie 4, 27510 Eura, Puhelin: 050-383 2228 https://pyhajarviteatteri.fi/ 

 2. Osallistumiskelpoisuus

Kaikki luonnolliset henkilöt voivat osallistua arvontaan järjestäjän Instagram- ja Facebook-tileillä. 

 3. Osallistumisaika

Arvonta alkaa aina heti, kun se on julkaistu järjestäjän sosiaalisen median kanavilla. Osallistumisajan päättyminen voidaan ilmaista esim. muodossa “15.1.2022 klo 23:59 asti”. 

 4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan järjestäjän Facebook- tai Instagram-tilillä. Osallistuminen edellyttää arvontajulkaisun kommentoimista järjestäjän Facebook- tai Instagram-kanavalla arvonnan ohjeiden mukaan. 

Järjestäjä voi poistaa osallistujaa varoittamatta loukkaavat tai epäsopivaa sisältöä sisältävät kommentit. 

 5. Voittajan valinta, palkinto ja palkinnon lunastaminen

Arvonnan voittaja arvotaan yleensä sattumanvaraisesti valikoituneilla erilaisilla netissä olevilla arvontasivustoilla. Muut tavat ovat myös mahdollisia. 

Voittaja arvotaan arvonnan päätyttyä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kolme vuorokautta kyseisen arvonnan päättymisen jälkeen.  

Voittajaan ollaan yhteydessä palkinnosta Facebook- tai Instagram-sivulla kommentoimalla voittajan kommenttiin ja lähettämällä henkilökohtainen viesti palkinnon lunastamiseksi. Jos voittaja ei vastaa yhden viikon kuluessa yhteydenotosta, suoritetaan arvonta uudelleen. 

Arvonnan palkinto ja niiden määrä ilmoitetaan arvontaa koskevassa julkaisussa. Ensisijaisesti erikseen sovittaessa palkinnon nouto Teatteritalo Pläkistä osoitteesta Koulutie 4, Eura, mikäli kyseessä on tavara. Palkinnon luovuttamisesta toiselle henkilölle on sovittava erikseen järjestäjän kanssa. Arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. 

Palkintoja ei toimiteta postitse. 

Mikäli palkinto on esim. teatterilippu ja sille on määrätty tietty käyttöpäivä, ei päivää voi vaihtaa. 

Pidätämme oikeuden muuttaa arvontojen sääntöjä, tapoja ja palkintoja. 

 6. Verot

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron, mikäli vaatimukset täyttyvät. 

 7. Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja ainoastaan arvonnan lopputuloksen toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Yhteystietoja ei käytetä markkinointiin. Facebook ja Instagram käsittelee tietoja oman tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. 

Järjestäjä ei koskaan pyydä vahvistamaan henkilökohtaisia tietoja tai rekisteröitymään mihinkään palveluun.

Järjestäjä on voittajaan yhteydessä ainoastaan Facebook- ja Instagram-tilien kautta yksityisviestillä, osoitteesta pyh.teatteri@gmail.com tai numerosta 050-383 2228.

 8. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän ja järjestämässä mukana olleet mahdolliset muut tahot kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. 

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla. Arvonnat eivät liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin ja Instagramin asettamia käyttöehtoja ja sääntöjä. 

 9. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi myös keskeyttää arvonnan. 

Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.