Skip to content

Kesäteatterikausi on onnistuneesti saatu päätökseen; kulissit on purettu, rekvisiitat puunattu, pyykit pesty. Hyvillä mielillä voimme tätäkin kesää muistella; iloisia ilmeitä ja naurun ääniä katsomossa, näyttelijöiden ja talkoolaisten kesken loistava yhteishenki. Enempää ei voi toivoa. Suunnitelmia syksyn varalle on tehty; ensimmäisenä aloitamme lasten näytelmäkerhon, muutakin luvassa.

Lue lisää

Tadaa! Vuosien uurastus on kannattanut. Meillä on Euran keskustassa nyt ikioma talo harjoittelua ja erilaisten tilaisuuksien pitämistä varten. Ja me ollaan se itse talkoovoimin saatu aikaan ? Jatkossa myös vuokraamme tilaa vaikka sinun tilaisuuksiasi varten. Tänään yhdistyksen hallitus päätti lukuisista vaihtoehdoista entiselle peltisepänliikkeelle nimen: TEATTERITALO PLÄKKI ? Kiitos Leader Pyhäjärviseutu!

Lue lisää

Pyhäjärvi-Teatterissa nähdään tänä kesänä yksi viime vuosien suosituimmista farsseista. Sen on kirjoittanut komiikan mestari Michael Cooney. Kansainvälisestikin suuren suosion saaneen näytelmän tapahtumat sijoittuvat nyt Euraan. Eräässä omakotitalossa Sorkkistentiellä vierailee Kelan tarkastaja. Samasta osoitteesta on nimittäin käytetty enemmän palveluja kuin muualta koko toimipisteen alueella yhteensä. Erkin, Liisan ja heidän lähipiirinsä kesäinen päivä ottaa monta äkkikäännöstä kierteellä.…

Lue lisää