Tapahtumia

Korvatunturin kirjekatastrofi 17.12.2022

Yhdistyksemme 13-18 -vuotiaiden nuorten ryhmä on käsikirjoittanut ja harjoitellut koko perheelle sopivan puoli tuntia kestävän joulunäytelmän. Tarinassa joulupukki lähettää lempitonttunsa lomalle ja innokas sijaistonttu saa aikaan monenlaista sählinkiä. Joulumuori osaa löytää jokaisesta asiasta positiiviset puolet ja lopulta kaikki tontut jatkavat jouluvalmisteluja hyvillä mielin. Joulu ei mennytkään pilalle. Näytelmästä löytyy sekä lapsille että aikuisille sopivaa huumoria ja sanomaa. Liput 3 e, (alle 3v 0e). Puffetista voi ostaa herkkuja käteisellä tai pankkikortilla.

Näyttelijät: Liina Alho, Mirella Saine, Frida Salomaa, Sanni Rinta-Keturi, Mikaela Heinonen, Sanni Kivistö, Iivari Toimela.

Osta liput ennakkoon.

Lumikit helmikuussa 2023

Teatteritalo Pläkin historian ensimmäisenä talviteatterinäytelmänä nähdään helmikuussa 2023 Liisamaija Laaksosen käsikirjoittama ja Jatta Kurpan ohjaama Lumikit.

Yksi vuorokausi, yksi huone naistentautien osastolla.

Seitsemän erilaista ihmiskohtaloa herkistävät, koskettavat ja välillä naurattavatkin potilashuoneen naisjoukkoa. Jokaisella naisella on oma tarinansa kerrottavana.

Vaietut ja kipeät tunteet käydään vuorokauden aikana läpi. Mukana on myös onnea, iloa ja selviytymistarinoita.

Osta liput ennakkoon.