Tapahtumia

Elämäni biisi euralaisittain pe 29.9.2023 klo 19-23

Kaksi kertaa Teatteritalo Pläkissä järjestetty suosittu Elämäni biisi euralaisittain saa jatkoa syksyllä. Televisiosta tutun konseptin mukaisesti illan aikana bändi esittää viiden paikallisen julkkiksen tärkeitä lauluja. Toiset visailijat sekä myös yleisö pääsee arvailemaan, mikä kappale kenellekin kuuluu. Lopussa kuulemme tarinan siitä, miksi juuri tämä laulu valikoitui kisailijan elämänsä biisiksi.

Tämän kertaisesta kahden setin musiikkishowsta vastaa taatulla menomeiningillä ja laadulla TOINEN MAAILMA. Paikallisten julkkisten Elämänsä biisit esittää teatterimme omien nuorten monitaitureiden ryhmä.

Tämänkertaiset visailijat ovat kuvataiteilija Kaisa Sovero, yrittäjä Anne Valtonen, toimittaja, ex-huippu-urheilija Tuija Helander, rehtori Vesa Ahtola ja toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

Osta liput ennakkoon.

 

Pikku Prinssi – koko perheen klassikotarinan pienoisnäytelmä loka-marraskuussa

Teatterimme nuorten ryhmä on aloittanut näytelmän valmistamisen. Tunnelma ja tekemisen meininki on käsinkosketeltavissa, kun nuorisojoukko on päässyt yhdessä ideoimaan ja vaikuttamaan yhteisen päämäärän matkan varren asioihin.

Pikku Prinssin lippukauppa aukeaa pian.

 

Murha mielten mukaan – komediallinen rikosnäytelmä aikuisille

Esitykset tammi-helmikuussa 2024.